17.1.12

( målning )

Vi har gett oss på lite målning så här i väntan på köket. Jonas har slipat, spacklat och grundmålat trappan, medan jag börjat grundmåla lister och foder till köket. (Och vi fortsätter vår serie med halvtaskiga mobilbilder i dåligt ljus...)




5 kommentarer:

  1. Hej, vet inte riktigt hur jag hittade hit men jag ser med spänning fram emot era projekt! Hus är det bästa man kan bo i och det är hur kul som helst att renovera! Vi har bott i vårat i ett gäng år nu och har snart renoverat hela huset.

    SvaraRadera
  2. Hejsan Jonas och Sara,
    det måste vara väldigt skönt att få byta ut plastmattan som ligger i trappan. Har ni tänkt på att lägga fuskfårskinnsbitar i trappan? Det är väldigt snyggt samtidigt som det blir mer stabilt att gå i trappan.

    Jag jobbar på Byggla.se. Vi har flera trapprenoverare som ni skulle kunna inspirera/inspireras av. Behöver ni tips och råd är Byggla perfekt. Vill ni veta mer kan ni maila mig på vendela@byggla.se så kan jag berätta mer (+ erbjuda en liten kompensation för ert engagemang)
    Lycka till med trappan! :)
    Mvh
    Vendela på Byggla

    SvaraRadera
  3. Roligt med kommentarer! Och roligt att det även är de som vi inte känner som hittat hit! Trappstegen kommer att bli i ek - vad det gäller fårskinn så är lagården full av just får, men skinnen tycker vi passar bäst i soffan.

    SvaraRadera
  4. Hej igen Sara,
    så fint att ha en lagård full med får. Förstår verkligen din tankebana. Men du känner inte för att visa upp ditt trapprojekt på Byggla? :)
    Mvh
    Vendela på Byggla

    SvaraRadera
  5. Vendela: Vi håller oss till bloggen så länge, arbetar dessutom hos en konkurrent till er.

    SvaraRadera